جایزه طراحی سئول 2024 برای زندگی روزمره پایدار

بنیاد طراحی سئول از طراحانی دعوت می‌کند که به طور فعال آینده‌ای روشن‌تر را در دنیای همیشه در حال تکامل ما شکل می‌دهند تا در جایزه طراحی سئول 2024 برای زندگی روزانه پایدار شرکت کنند.

واجد شرایط ورود پروژه‌های طراحی در همه زمینه‌ها هستند که ظرف مدت 5 سال توسط طراحان و برنامه‌ریزانی که به آینده‌ای پایدارتر و هماهنگ‌تر بین مردم و مردم، مردم و جامعه، مردم و محیط زیست کمک کرده‌اند، انجام می‌شوند. و مردم و طبیعت.

در مجموع 27 برنده انتخاب و جوایز نقدی به آنها اهدا خواهد شد. به برنده جایزه بزرگ 50,000,000 KRW (تقریباً 36,700 دلار) تعلق می گیرد.

پروژه بر اساس معیارهای زیر ارزیابی خواهد شد:

  1. عمومی/اشتراک‌گذاری شده: بخش عمومی قابل اشتراک‌گذاری با دیگران
  2. خلاقیت/نوآوری: روش های خلاقانه و مبتکرانه حل مسئله
  3. مشارکت/همکاری: برای مشارکت عمومی، چند بخشی و تعاونی باز است
  4. الهام/تاثیر: الهام بخش و انتشار اثر
  5. پایداری: زندگی روزمره پایدار که هدف آن هماهنگی بین مردم، جامعه و محیط است

اگر در رشته‌ای مرتبط با طراحی تحصیل کرده‌اید یا یک طراح (برنامه‌ریز) با تجربه طراحی هستید که پروژه‌ای پایدار را انجام داده‌اید که روابط هماهنگ بین مردم، جامعه و محیط زیست را دنبال می‌کند، واجد شرایط درخواست برای این جایزه هستید.

>

وقتی یک برنامه‌ریز و طراح مشترکاً برای این جایزه درخواست می‌کنند، یک طراح باید به‌عنوان نماینده برای جایزه درخواست کند و شرکت‌ها، دولت‌ها و سازمان‌ها می‌توانند به عنوان برنامه‌ریز معرفی شوند.

درباره جایزه طراحی سئول

در سال 2010، سئول توسط شبکه شهرهای خلاق یونسکو به عنوان شهر طراحی تعیین شد، برنامه ای که برای حمایت از اهداف توسعه پایدار سازمان ملل (SDGs) آغاز شد. این نامگذاری آغاز سفر سئول به سوی آینده ای پایدار از طریق تلاش های مشترک طراحی بین شهرها بود.

با آرزوی پیشبرد پایداری جهانی از طریق یادگیری مشترک، دولت متروپولیتن سئول (SMG) در سال 2018 از 20 شهر در سراسر جهان دعوت کرد تا داستان‌های موفقیت مبادله را تسهیل کنند. این تلاش منجر به تأسیس «جایزه طراحی سئول برای زندگی روزانه پایدار» در سال 2019 شد. این جایزه طرح‌هایی را که زندگی روزمره پایدار را ترویج می‌کنند و هماهنگی بین مردم، جامعه و محیط‌زیست را هدف دارند، قدردانی می‌کند.

جایزه طراحی سئول یک افتخار غیرانتفاعی است که آثاری از 62 کشور جذب کرده است. توسط کارشناسان بین المللی به عنوان یک پلتفرم معتبر که تأثیر طرح های متحول کننده اجتماعی را برجسته می کند و از طراحان متعهد به مسئولیت های اجتماعی خود تجلیل می کند، قدردانی می شود.

هزینه ورودی وجود ندارد!

ورود رایگان است.

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *